Καθαρισμοί χώρων & Απομάκρυνση μπαζών - Αποξηλώσεις
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καθαρισμοί χώρων

 
 
Η επιχείρησή μας, με έδρα το Περιστέρι - Αθήνα και με τη 10ετή παρουσία της στο χώρο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε τύπου καθαρισμό χώρων και κτιρίων.

Το πολυάριθμο εξειδικευμένο προσωπικό μας με προθυμία και επαγγελματισμό σας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού χώρων υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας επώνυμα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα που θα φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας. Το άψογο τελικό αποτέλεσμα και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας είναι εγγύηση, καθώς είναι αυτά που μας έχουν αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια ώστε να παραμένουμε η πρώτη επιλογή των πελατών μας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε εξειδικευμένες παροχές για τον καθαρισμό του οικοπέδου σας, ένας χώρος που χρειάζεται τη φροντίδα μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού είναι εστία φωτιάς και διαφόρων ερπετών. Παράλληλα, μία ακόμη υπηρεσία μας είναι ο καθαρισμός ταρατσών. Ο ελλιπής καθαρισμός της ταράτσας του κτιρίου σας δημιουργεί δυσάρεστα προβλήματα όπως υγρασία, φραγμένα φρεάτια κ.α.

Εμπιστευθείτε στους ειδικούς τον καθαρισμό του κτιρίου, της οικοδομής, του κήπου, της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού σας χώρου!